Tävling

Vill du känna tempot, spänningen och glädjen av att tävla i cykel? Då är CK Hymer klubben för dig! Vi har tävlat på alla nivåer, ungdom, junior, senior och elit sedan starten 1924.

Elit

Vi är ett av Sveriges främsta klubblag inom cykel och består av cyklister som har anknytning till Linköping med ambition att tävla på den högsta nivån i Sverige. Vårt mål är att prestera så bra vi kan med fokus på SWE-Cup, Svenska mästerskapen och UCI-tävlingar, samtidigt som vi studerar eller jobbar 100% vid sidan av cyklingen. Om du är intresserad av ett samarbete med elitlaget så kan du kontakta oss på elit@ckhymer.com.

Partners

Ett stort tack till våra sponsorer som stöder så väl nybörjare, senior, som elit!

                                                         

                                                                           

 

Börja tävla

Du som vill börja tävla kan få råd och hjälp vid träning och tävling av våra rutinerade cyklister. Oberoende av nivå så har du som tävlar för CK Hymer ett antal förmåner; rabatter och erbjudanden från våra sponsorer, tävlingsbidrag och så klart glädjen av att tävla.

För att börja tävla för CK Hymer behöver du vara medlem i klubben och ha rätt tävlingslicens. Om du är intresserad av att börja tävla med oss, så kan du kontakta oss på tavling@ckhymer.com.