Lagen

Nybörjare, veteran, eller mitt emellan? Vill du känna tempot, spänningen och glädjen av att tävla i cykel? Då är CK Hymer klubben för dig! Vi har tävlat på alla nivåer, ungdom, junior, senior och elit sedan starten 1924.

Om lagen

Vi har tre av Sveriges främsta klubblag inom cykel, herr-elit och senior, samt damelit, och består av cyklister som har anknytning till Linköping med ambition att tävla på den högsta nivån i Sverige. Elitlagens mål är att prestera så bra dom kan med fokus på SWE-Cup, Svenska mästerskapen och UCI-tävlingar, samtidigt som dom studerar eller jobbar 100% vid sidan av cyklingen. 

Damelit

Sveriges bästa damlag debuterade 2020 och det med besled har redan hunnit med två SM-guld på kortdistans och ett på linje.

Kontakt: johanna@linkin.se

 

Herrelit

Sveriges envisaste cykellag är med i Sverige-eliten år efter år och skördade stora framgångar 2021, med SM-guld i linje som kronan på verket.

Kontakt: vrundhh@gmail.com

Senior

Sveriges tyngsta senior-lag kör under mantrat för oss som fortfarande tror att karriären ligger framför oss.
 
Kontakt: sebbe_c@hotmail.com

Börja tävla

Du som vill börja tävla kan få råd och hjälp vid träning och tävling av våra rutinerade cyklister. Oberoende av nivå så har du som tävlar för CK Hymer ett antal förmåner; rabatter och erbjudanden från våra sponsorer, tävlingsbidrag och så klart glädjen av att tävla.

För att börja tävla för CK Hymer behöver du vara medlem i klubben och ha rätt tävlingslicens. Efter att du ordnat tävlingslicens kommer du få ta del av 2020 års riktlinjer. Där står bland annat hur du ska gå tillväga för att anmäla dig till tävlingar. Har du ordnat tävlingslicens men inte fått riktlinjerna eller har andra frågor kring tävling kontakta tavling@ckhymer.com. Har du frågor till repsektive lag, så hör av dig till kontaktpersonerna som listas ovan.

Partners

Ett stort tack till våra sponsorer som stöttar så väl nybörjare, senior, som elit!