Dam Elit

Sveriges bästa damlag gjorde debut 2020 och det med besked! De har redan hunnit med två SM-guld på kortdistans och ett på linje.

Hymers damer gjorde debut som lag 2020 med målet att inspirera andra tjejer att hitta till cyklingen. Bortsett från några enstaka starter hade ingen i laget tävlat på elitnivå i cykel tidigare, men redan den första säsongen blev det SM-guld i kortdistans. 2021 inte bara upprepades detta, utan kompletterades även med ett SM-guld i linje.

Kontakt: johanna@linkin.se

Adelina Millberg

Tävlade i landsväg för första gången säsongen 2021. Ser sig själv som en hjälpryttare som gärna kör hårt för att någon i laget ska vinna.

Amanda Bohlin

Ett av säsongens nytillskott har så väl SM- som NM-guld i triathlon.

Kommer även tävla i MTB där hon tog SM-brons i XCM 2021.

Anna Johansson

Har vunnit SM/RM guld i sin AG i sprint och olympisk triathlondistans samt seger i Svenska triathloncupen. Även en 3:e plats på IronMan Jönköping 70.3 i sin AG.

En stark lagspelare som varit med i laget sedan starten.

Carin Winell

Debuterade som landsvägscyklist 2020 och vann SM-guld i linje 2021.

 

Emelie Hjärtström

Efter att ha jobbat för laget i två säsonger kom hon tillsammans med Johanna Palmqvist loss på sista loppet 2021 och kunde därmed knipa segern i Östgötaloppet. 

Frida Öhman

Debut med stil i elitklassen och Hymers damlag 2021. På SM i linje stod hon för loppets långa utbrytning som bäddade för Carins SM-guld.

Johanna Palmqvist

En av dom drivande krafterna bakom laget. Tävlar främst i linjelopp och är regerande svensk mästarinna på kortdistans.

Martina Bergström

Efter att ha varit med och tränat med famlaget ett tag, så gör Martina debut som tävlingscyklist 2022