Lagen – Rest of the Best

Nybörjare, veteran, eller mitt emellan? Vi tävlar så klart inte bara i damer och herrar elit, utan i alla möjliga klasser.  Vi har ett stort gäng som tävlar i framförallt herrar senior, men oberoende av nivå så har du som tävlar för CK Hymer ett antal förmåner; rabatter och erbjudanden från våra sponsorer, tävlingsbidrag och så klart glädjen av att tävla.

Låt dig inspireras av tre av våra tävlande medlemmar!

Sebastian Cano

Tävlingsklass

Senior - för oss som tror att vi har vår cykelkarriär framför oss

Cykelmängd

Senaste året har jag kört 306 h. Det räcker!

Började cykla för Hymer

Jag började cykla 1997. Vi var ett gäng 88:or som hittade till Hymer på lite olika vägar. Fram till 2008 körde vi alla aktivt, sedan dess har jag hunnit sluta och nu gjort comeback i senior/master 2018. 

Bästa cykelupplevelse 2019

U6-dagars var en riktigt fin upplevelse. På etapp 2 fick jag, efter en långspurt i backen upp mot mål, kliva näst högst upp på pallen. Att vi dessutom lyckades ta hem tredjeplats i lagtävling gjorde veckan till en mycket minnesvärd sådan.

Ser fram emot 2020

Jag ser fram emot att CK Hymer Senior kommer vara jämnare, starkare, köra än mer som ett lag och att vi avrundar 2020 med minst varsin pallplats i laget. Shoo!

Lena Lundqvist

Tävlingsklass

D60

Cykelmängd

2019 blev det nog cirka 1200 mil. 

Började cykla för Hymer

Tror jag började köra 2016 damer Veteraner.

Bästa cykelupplevelse 2019

VM i Poznan Polen där jag vann. Avstod Linjeloppet där det var cirka 80 damer och ganska dåliga vägar.

Roligare 2018 i VM Varese där jag också vann både Linjet och Tempot.  Linjeloppet hade tre riktiga berg som jag gillar.

Ser fram emot 2020

Kanske bara köra Tempo och kanske försöka mig på fler MTB i sport eller motions-klass.

Noah

Tävlingsklass

Nybörjare

Cykelmängd

Massor!

Började cykla för Hymer

Jag vet inte när. Det var ju så länge sen jag började.

Bästa cykelupplevelse 2019

På den där cykeltävlingen, när vi åkte med husbilen, där fanns det många backar och stenar, där har jag varit två gånger.

Ser fram emot 2020

På sommaren vill jag cykla massor.

Börja tävla

Nyfiken på att börja tävla? Fyll i detta formulär så får du information om hur du skaffar licens, samt kontaktperson som kan hjälpa dig komma igång.

Partners

Ett stort tack till våra sponsorer som stöttar så väl nybörjare, senior, som elit!