3 av topp 4 från kortbande-SM till start i Wolfram Grand Prix!

3 av topp 4 från kortbande-SM till start i Wolfram Grand Prix!

Med ett par dagar kvar till att Wolfram Grand Prix traditionsenligt inviger Linköpings Stadsfest så börjar startfältet ta form. I ett än så länge 30 personer starkt starttfält ser det ut som att det skulle kunna bli ett Östgöta-derby, men det finns riktigt tufft motstånd från bland annat årets svenske mästare.
 
Motala AIF kommer med ett stort och starkt lag, med bland annat internationellt meriterade Lucas Eriksson och toalledaren av Swecup Isac Lundgren. Två talanger som i år gör en liten omstart av sina karriärer i ett starkt Motala-lag.
 
Hemmaklubben Hymer kommer dock inte sälja sig lätt, utan kommer till start med ett stort och starkt lag. Band annat de två senaste årens segrare i Wolfram Grand Prix, Daniel Brengdahl (2016) och Jacob Södergrann (2017), som desssutom kom tvåa i kortbande-SM tidigare i år till start. Dessutom har man innehavaren av swecups spurttröja, Hugo Forssell i laget. Hela laget kommer att göra allt för att lyckas ta tredje segern i rad på Wolfram Grand Prix.
 
Göteborgs-klubben Giro Cycle club kommer definitivt vilja ställa till trubbel för östgötarna och kommer till start med et något mindre lag, men med rejäl kvalitet. Ledda av regerande svenske kortbane-mästaren, Emil Andersson, så blir dom en hård nöt att bita i för Östgöta-klubbarna.
 
Som om inte det vore nog kommer fyran från SM, Mattias Lejon från Ängby Cycling Club, Norge-proffset Fredrik Ludvigsson, representarandes HVR16 och ett flertal andra starka cykliser till start!
 
Välkomna till Stora Torget på tisdag!
 
#wolframgp #hymerstök #linköpingsstadsfest #21aug

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *