Dagens medlem – Johanna

Dagens medlem – Johanna

Ung som gammal, tjej eller kille, nybörjare till elit? Så länge du har en passion för cykling så har Hymer något för dig. För att följa upp vår verksamhet under 2019 så ställde vi samma fyra frågor till sju av våra medlemmar. Dagens medlem kommer från vårat helt nya damelit-lag – Johanna Palmqvist.

Hur mycket cyklar du?

Hittills i år har jag cyklat lite drygt 7000 km på 250 timmar fördelat på 129 tillfällen!

När började du cykla med i Hymer?

I våras

Vad var din bästa cykelupplevelse 2019?

Jag har haft så sjukt mycket grymma cykelrelaterade upplevelser i år men jag vet att jag var helt uppe i varv och kunde inte sova efter att jag överlevt första tisdagsintervall-passet och mer nyligen, när jag tog mig upp och ner för en jordhög på Johan Nystrands introduktionspass i CX! 

Vad ser du fram emot nästa år?

Ser framförallt fram emot att göra min första, riktiga tävlingssäsong tillsammans med Hymer Damelit, men även många, härliga fikaturer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *