Dagens medlem – Junis

Dagens medlem – Junis

Ung som gammal, tjej eller kille, nybörjare till elit? Så länge du har en passion för cykling så har Hymer något för dig. För att följa upp vår verksamhet under 2019 så ställde vi samma fyra frågor till sju av våra medlemmar. Idag är det dags för Victor ”Junis” Hillerström-Rundh från herrarnas elitlag.

Hur mycket cyklar du?

2018 cyklade jag ca 630 h med sex sjukveckor totalt, i år blir det lite mer.

När började du cykla med i Hymer?

Säsongen 2013 började jag tävla för elitlaget, då var jag andra års elit.

Vad var din bästa cykelupplevelse 2019?

Slaget vid Lund när jag hade en grym form och skulle säkra SWE-ecup för Hugo och laget. Att kunna spräcka fältet med hela laget och sedan gå iväg med Hugo i kantvinden från klungan och kunna hålla undan till mål gav starka känslor efteråt! Även Polenresan jag åkte på i maj var riktigt kul! Att köra ett internationellt etapplopp var verkligen en upplevelse för mig som nästan bara kör i Sverige.

Vad ser du fram emot nästa år?

Nästa år ser jag fram emot ännu bättre ben och bättre resultat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *