Dagens medlem – Lena

Dagens medlem – Lena

Ung som gammal, tjej eller kille, nybörjare till elit? Så länge du har en passion för cykling så har Hymer något för dig. För att följa upp vår verksamhet under 2019 så ställde vi samma fyra frågor till sju av våra medlemmar. Idag är det dags för en regerande världsmästare, Lena Lundström.

Hur mycket cyklar du?

I år har jag nog kört cirka 1200 mil 

När började du cykla med i Hymer?

Tror jag började köra 2016 damer Veteraner.

Vad var din bästa cykelupplevelse 2019? 

VM i Poznan Polen där jag vann. Avstod Linjeloppet där det var cirka 80 damer och ganska dåliga vägar.

Roligare 2018 i VM Varese där jag också vann både Linjet och Tempot.  Linjeloppet hade tre riktiga berg som jag gillar.

Vad ser du fram emot nästa år?

Kanske bara köra Tempo och kanske försöka mig på fler MTB i sport eller motions-klass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *