Prisregn på medlemsfest

Prisregn på medlemsfest

I helgen var det årsmöte med efterföljande fest, där välförtjänta priser stod som spön i backen. Vi som var där har redan koll på vem som hade årets bästa cykelbränna, vilka som tog hem våra vandringspriser, vilken funktionär som kom hem med ett presentkort hos Aktivitus och framförallt hur Niklas löste årets svåraste utmaning – att bestämma vem av alla välförtjänta medlemmar som skulle ta sig hem med ordförandens pris.

Vandringspriser

Baserat på årets tävlingsresultat under året blev årets vinnare av vandringspriserna följande:

 • Landsväg
  • Herr: Victor Hillerström Rundh
  • Dam: Carin Winell
  • Veteran Herr: Sebastian Cano
  • Veteran Dam: Lena Lundström
  • Bästa pojke: Theo Winell
  • Bästa poängplockare: Pontus Andresen
 • MTB
  • Herr: Lukas Merkel

Klubbmästare blev:

 • KM
  • Tempo, Herr: Victor Hillerström Rundh
  • Linje, Herr: Rasmus Mikiver
  • Tempo, Dam: Carin Winell
  • Linje, Dam Carin Winell
2021-06-19, Tierp Arena, Cykel-SM, linjelopp, Carin Winell vinner SM-guld, Foto: Fredrik Värnebjörk
2021-06-20, Tierp Arena, Cykel-SM, linjelopp, Victor Hillerström Rundh vinner SM-guld, Foto: Micke Fransson/teambild.se

Aktivitus funktionärspris

Att den lilla klubben på slätten inte bara lyckas vinna tvälingar i mängder, utan dessutom arrangera minst lika mycket är minst sagt imponerande, om vi får säga det själva, eller vad sägs om Xamera Cup, Wolfram Grand Prix, Roxen Runt, Östgöta Motion, Östgötatempot, Östgötaloppet och KM? Utan en enorm insats från våra medlemmar som ställer upp som funktionärer gång efter gång, så skulle det vara omöjligt.

Vår nya partner Aktivitus ville hylla våra funktionärer genom att lotta ut ett presentkort à 2300 kr bland våra hjältar. Vinnaren blev mycket välförtjänt. Marcus Carlsson, som lopp efter lopp, år efter år, ställer upp som tävlingsledare. ”Det här ska jag använda som motibation till min träning”, konstaterade Marcus när han tog emot priset.

Marcus Carlsson under Xamera Cup på Mantorp Park.

Ordförandens pris

Johanna Palmqvist SM-Guld kortbana
Johanna Palmkvist firar sitt försvarade SM-guld på kortdistans! Foto: Sebastian Mattsson, Sport- och Naturfoto

Ett år där vi arrangerat lopp som aldrig förr och vunnit SM-guld på löpande band, så var ordförandens pris minst sagt en svårknäckt nöt. Till slut lyckades Niklas ta ett målfoto där bara två medlemmar inte gick att skilja åt: SM-vinnarna på linje för dam respektive herr 2021, Carin Winell och Viktor Hillerström Rundh.

Ordförandens pris 2021 går till Carin Winell med motiveringen:
Tillsammans med laget har denna person satt CK Hymer på kartan i cykelsverige.
Lagets genombrott skulle ha kommit redan förra året, men i år har de verkligen visat vad man göra när man verkligen kör för varandra.
Folk kommer till oss och frågar om de får köra för Hymer, vilket verkligen är ett kvitto på att vi har lyckats med något bra.
Årets pris kan nog kanske ses som ett bragdpris, efter det som det för mig var en överraskning jag inte hade kunnat hoppas på. Att få se hur årets SM utspelade sig, våndas in i det sista för att sen får brista ut i glädjeskrik när målinjen passeras först av en Hymerit.
Priset går till året Svenska mästarinna, Carin Winell!
Ordförandens pris 2021 går till Viktor Hillerström Rundh med motiveringen:
Denna person har sedan jag lärde känna honom, i mina ögon vuxit från att vara en halvsprallig ung vuxen till att numer vara en av de styrande och ställande på tävlingsbanan. Denna person är (nästan) alltid glad och öppenhjärtig och någon som gärna delar med sig av tips och tricks, samt en hel del hets. Med en ohygglig målmedvetenhet under senaste åren, och med en väl avvägd attack den sista kilometer, får han nu titulera sig Svensk mästare i landsväg! Stort grattis till Victor Hillerström Rundh!

Och vem vann då årets cykelbränna? Det är bara vi som va med på festen som får veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *