Succé för Roxen Runt 2018

Succé för Roxen Runt 2018

Det har gått två veckor sedan Roxen Runt gick av stapeln. Under tiden efter loppet har vi samlat in feedback från er som deltog. Vi har fått in 149 svar (tack alla som svarat!) och fått mycket värdefull feedback. I det här inlägget kan du läsa om vad deltagarna tyckte om olika delar av arrangemanget.

97% av er som svarat var ganska eller mycket nöjda med evenemanget som helhet, medan sammanlagt fyra personer var antingen missnöjda eller till och med mycket missnöjda.

Även om vi så klart vill ha 100% mycket nöjda så känns resultatet glädjande.

Tittar man på alla kommentarer som skrevs så är det tre saker som återkommer: en önskan om lite större utbud på fikat så väl längs banan som vid mål (specifikt önskas det bullar och snabbare kaffeleverans), smidigare väskinlämning och slutligen är efterfrågan av en tydligare skyltning av startgrupper samt vägvisning ut och in i stan helt dominerande bland den negativa feedbacken. Detta tar vi så klart med oss till nästa år och försöker förbättra.

Det framkom också att många tycker att vi marknadsfört loppet med den fina naturen, den lugna trafiken och den varierande och utmanande banan för dåligt. Loppet borde locka minst 1000 personer, tyckte någon. Vi håller helt med!

I slutändan är det ju just loppet som står i centrum och där var ni nästan helt eniga. Alla, utom 3, av er som svarat tyckte det var bra eller utmärkt:

Slutligen var det mycket inspirerande att se hur många av er som skulle kunna tänka sig att rekommendera rundan för en kompis:

Om alla ni som svarat ”Ja, absolut” och kanske också några av ni som svarat just kanske, så kommer vi snart ha dom där över 1000 deltagarna som någon av er tyckte att vi borde ha!

Vi rundar av med lite bilder på lyckliga pristagare från årets lopp och önskar er välkomna åter. Med hjälp av er feedback är vi säkra på att vi kan genomgöra ett än bättre lopp nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *