Östgöta Motion – Ett skönare motionslopp

Östgöta Motion – Ett skönare motionslopp

Östgöta Motion skulle precis som Östgötatempot och Östgötaloppet ha gått förra helgen, men Corona satte stopp för alla de tre. Vi jobbar just nu tillsammans med Svenska Cykelförbundet för att hitta et nytt datum, för ställa in ingår inte i planen! Av bara farten har vi fått en ny huvudsponsor för loppet – Xamera, som ville stödja cykelsporten i denna lite svårare tid! Tack så mycket.

Xamera är bryggan mellan det sociala studentlivet och leveranskraven inom jobbvärlden. Dom ser till att unga ingenjörer och studenter inom it och teknik inte bara får ett jobb – utan även rätt jobb från början. Xamera tycker det är extremt viktigt att du hittar ett jobb som matchar din utbildning, men dom tycker att det är minst lika viktigt att du hittar ett jobb som matchar din personlighet och dina visioner.

För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen. Att vara en blandning av karriärmäklare och kompisar. Några som på samma gång ger dig ett jobb, ett vuxenpaket med en egen mentor och en trivas på jobbet-garanti för att du ska få en smidigare start på yrkeslivet.

Det här är lite av vad vi menar med en skönare karriär.

Jacob Svensson, Xamera

Östgöta Motion – ett skönare motionslopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *