Hymerkola gör succé på årsmöte

Hymerkola gör succé på årsmöte

Årets pris går till en person som har gett sin själ till klubben. Personen har under lång tid bidragit till klubbens arbete och framgång, men har länge förvägrats detta pris. Denna person kuskar idag land och rike runt bara för att få köra vår fina Volvo. Bakom ratten är han vår egen Adamsson, en ovärderlig sidekick till Jockes livesändningar från racen. Årets pris går till Mats Mikiver.

Ordförande, Niklas Forsgren

På ett årsmöte där Swecup-segrare, klubb-mästare, världsmästare, m.fl. firades, en klubblegendar fick ordförandens pris, ny styrelse utsågs, en fantastisk presentation från Katjas TCR-äventyr gavs och mumsiga räkmackor från Maxi Linköping avnjöts, så var det till slut Börslyckes nya kola som blev kvällens stjärna. Lokalproducerat, med himmelsk smak av ckoklad och chili och när dom dessutom görs som stöd till klubbens nya satsning, Hymer Damelit, så var det inte konstigt att lagret sålde slut i ett naffs.

Årets ordförandens pris gick till en riktig Hymer-legendar, Mats Mikiver.
Hugo försvarar Swecup-tröjan med den trogna följeslagaren – Hymer-Volvon. Givetvis med Mats Mikiver i förarsätet.
Niklas Forsgren fick fortsatt förtroende som klubbens ordförande. I övriga roller, Jan Brugård (vice ordförande), Erik Gabrielsson (kassör), Andreas Wrisley (sekreterare), Johanna Palmlqvist (ny medlem), Eric Egeelstig (medlem), Rasmus Mikiver (medlem) och Mats Mikiver (suppleant).
Johanna, Carin och Karin tar fram den himmelska kolan med god hjälp av Amanda på Börslycke Gård.

För den som är orolig att bli kolalös, så är det ingen panik – vi kommer at beställa fler och har förhoppningsvis nytt i lager til medlemskvällen på tisdag. Dessutom kommer bland annat Maxi i Linköping, Bostället, m-fl. också ha kolan till salu. Den perfekta julklappen till vänner, anställda och släktingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *