PM Xamera Cup – Mantorp Park, 5 juli

PM Xamera Cup – Mantorp Park, 5 juli

MYCKET VIKTIGT!

Det är ett långt PM denna gång med mycket information på grund av läget med coronaviruset men vi ber er att noga läsa igenom detta, det är för både er egen och andras säkerhet.

All tävling på Mantorp Park sker enligt restriktioner från Folkhälsomyndigheten och SCF angående covid-19. Det innebär att de regler och restriktioner vi anger i detta PM strikt ska följas. Tänk på att hålla två meters avstånd till varandra vid sidan om tävlingsbanan och framför allt, har du symptom eller tillhör en riskgrupp så stanna hemma.

Tävlingen är publikfri så inga andra än föranmälda cyklister och ledare/medföljare kommer att släppas in på Mantorp Park.

Arrangör: CK Hymer, Motala AIF CK och Jönköpings CK.
Plats: Mantorp Park
Datum: 5 juli 2020
Tävlingsform: GP-lopp

Tävlingen är öppen för licensierade cyklister från dessa tre klubbar, samt inbjudna cyklister från klubbar i Smålands, Östergötlands, Södermanlands, Örebro och Västergötlands distrikt.

Starttider:
Ungdom 09.00 Fyra varv F13-14, P13-14 och P15-16 kör gemensam start
Dam junior/elit/senior 10.15 40 min plus två varv
Herr junior/elit 12.00 50 min plus två varv
Herr senior 13.45 50 min plus två varv

Samling vid start/mål senast tio minuter innan start för varje grupp.

Tävlingsledare:
Marcus Carlsson

Kontakt:
Jan Brugård brugard@gmail.com 0709 209 480
Micke Fransson micke@teambild.se 076 825 77 60

Anmälningsavgift:
80 kr/deltagare
Betalning för deltagare från arrangerande klubb sker med faktura, övriga betalar med swish på plats.

Engångslicens:

Går att lösa via Cardskipper, vi behöver föranmälan via epost till brugard@gmail.com senast fredag kväll.

Hitta hit:
Mantorp Park ligger precis utmed E4:an, mellan Mjölby och Linköping i Östergötland. Kör av avfart nr. 110 om du kommer med bil på E4:an. Fortsätt några hundra meter mot Skänninge på länsväg 206, så ligger huvudentrén på vänster sida. Kommer du från Riksväg 50 så sväng av och kör länsväg 206 mot Mantorp vid trafikplats Skänninge. Strax innan Mantorp kommer infarten på höger sida.
I grinden som är bemannad under dagen finns lista på de tävlande. Har man skjuts av förälder eller ledare så är det av största vikt att anmäla detta SENAST FREDAG 3 juli. För de som inte har tillgång till bil eller har körkort, främst ungdom och junior, så tillåter vi en medföljare/chaufför, så meddela oss namn på den personen till micke@teambild.se senast fredag kväll. Är det någon som kommer till Mantorp Park utan att ha anmält sig eller chaufför/medföljare så släpps dessa inte in på anläggningen.

Dessutom så tillåts en ledare per klubb i klasserna ungdom, damelit/junior och herrelit/junior, och en mekaniker per klubb i elit/juniorklaserna. OBS, ledare och mekaniker tillåts inte i herrseniorklassen.

Parkering:

För de som tar sig till tävlingen i egen bil så parkerar dessa vid stora depåbyggnaden. Se skiss P1.

Mekaniker och ledare parkerar vid den garagelängan. Se skiss P2. Ledare får beträda bandepån och start- och målområdet medan mekaniker endast tillåts hålla sig kring aktuell parkering.

Medföljare/chaufför parkerar i ingången till Parisområdet. Se skiss P3. Medföljare/chaufför måste hålla sig inom detta område, de får inte beträda bandepån eller start och mål. Däremot finns det gott om utrymme i Parisområdet att se banan på behörigt avstånd och med två meters avstånd till varandra.

Vi uppmanar alla att skyndsamt lämna anläggningen så fort som aktuell klass är avslutad. Detta för att så fort som möjligt göra området klart för nästkommande klass.

Omklädning och dusch kommer inte att finnas tillgängligt.

Ingen försäljning av mat eller dryck kommer att finnas, däremot så finns dricksvatten tillgängligt, bland annat på baksidan av depåbyggnaden och vid tvättplatsen vid infarten på stora depån. Toaletter finns på flera ställen på anläggningen.

Nummerlappsutdelning:
I anslutning till bandepån

Service:
Ingen langning på banan eller service med bil tillåten.

Sjukvård:
Läkare och sjuksköterska.

Tack till vår sponsor Xamera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *