Träning 2021

Träning 2021

SCF rekommenderar träning under säkra former. I vårt fall betyder det träning i grupper om max åtta personer. Vi följer de restriktioner som finns och utvärderar träningarna löpande. Detta betyder att formen för träningstillfällena kan komma att ändras från vecka till vecka – det blir därför extra viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som gäller t ex kring samlingsplats, rutt, intervaller etc. 

Tisdagar: Elitintervaller

Endast för tävlande cyklister i elit (dam och herr) samt senior eller motsvarande nivå med direkt inbjudan från ledaren. Herr-elit för sig och dam-elit + senior för sig. 

Alla cyklister är ansvariga för att på förhand ha laddat ned rutt och ha koll på intervallerna.

Alla cyklister ansvarar för att ta reda på vart samling sker då detta kan komma att ändras från vecka till vecka. 

Herrelit delar på ansvaret (rutt, intervaller och samlingsplats) för sina träningar.

Damelit och Senior delar på ansvaret (rutt, intervaller och samlingsplats) för sina träningar. 

Onsdagar: Mjärdevicykling 

Samling sker i Mjärdevi och vi delar direkt in i grupper om max åtta personer. Dessa grupper ska vara intakta under hela passet. Grupperna har separat återsamling. Vi är alltså aldrig fler än åtta annat än vid första samlingen. Det ska finnas en ansvarig ledare samt någon ansvarig i varje grupp som har koll på rutt.

Janne tar fram förslag på rundor, info samt ledare. Var och en ska helst ha laddat in rutten innan rundan så att vi snabbt kan göra gruppindelning och komma iväg.

Torsdagar: Motionsintervaller

Endast för medlemmar i CK Hymer. Primärt är detta pass till för motionärer på olika nivåer och dessa kommer att prioriteras. Tävlande cyklister i elit/senior är välkomna men riskerar att hamna “utanför” det ledarledda passet om det är fullt. Alternativt får man hjälpa till som ledare för att kunna utöka antalet grupper.

Samling sker vid Saab Arena och vi delar direkt in i grupper om max åtta personer. Dessa grupper ska vara intakta under hela passet men kan givetvis delas upp i mindre grupper beroende på typ av intervall. Grupperna har separat återsamling och transport till nästa intervall. Vi är alltså aldrig fler än åtta annat än vid första samlingen. Det ska finnas en ansvarig ledare samt någon ansvarig i varje grupp som har koll på rutt och intervall. 

Alla cyklister är ansvariga för att på förhand ha laddat ned rutt och ha koll på intervallerna.

Alla cyklister ansvarar för att ta reda på vart samling sker då detta kan komma att ändras från vecka till vecka. 

Seniorlaget är ansvariga för upplägg. 

Helgdistans: Avvaktar vi med tills vidare pga fikaproblematik 🙂  

På helgen är det trevligt att komma ut på längre rundor med fika – och då är det dumt att vi samlas för många på samma ställen. Därför avvaktar vi med organiserade distansturer tillsvidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *