Tävlingsresultat och pristagare 2020

Tävlingsresultat och pristagare 2020

Hymer TV

Årets tävlingsresultat finns nu sammanställda. Totalt har 216 starter registrerats av hymeriter under 2020. Av de noteras 50 pallplaceringar och 18 segrar. Notera också att 56% av alla starter var i lopp som CK Hymer varit med och arrangerat.

Utifrån tävlingsresultaten samt olika klubbmästerskap genereras årets vandringspriser. Lägg där till interna temposerien samt ordförande pris som i år tilldelades Sebastian Cano och Jakob Svensson.

Eftersom årsmötet i år genomfördes helt digitalt delades årets priser inte ut. Priserna finns att hämta i klubblokalen. Årets KM-vinnare i damklasserna för landsväg tempo, linje och MTB är Carin Winell, Johanna Palmqvist respektive Maria Brengdahl. Dock finns inga vandringspriser för olika tävlingsklasser inrättade än.

Vandringspriser 2020

Landsväg

Elit Dam Johanna Palmqvist
Elit HerrJakob Södergrann
VeteranEric Egelstig
Bästa poängplockareJakob Södergrann
KM Tempo Victor Hillerström Rundh
KM LinjeLeopold Kaftanski
Interna temposerienHugo Forssell

MTB/CX

KM Cross CountryMarcus Jansson
KM CXJohan Nystrand

Övrigt

Ordförande prisSebastian Cano och Jakob Svensson
För att med stort engagemang och nytänkande, lyft våra arrangemang till en ny nivå, både live och för eftervärlden. Med hjälp av nya tekniska lösningar inför varje gång och med en kommentering i Vacchiklass, så slår vi nu nästan SVTs egen produktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *