Hymer och Nocout.se i belgisk symfoni

Hymer och Nocout.se i belgisk symfoni

Varje torsdag i mannaminne har Hymer kört intervallpass och sedan några år tillbaks gör vi dom i sammarbete med Nocout.se. Temat på torsdagens pass är motionsintervaller och på passen möts dom som kör sitt första intervallpass med Sverige-eliten i ett gemesamt träningspass, där alla får chansen att utvecklas.

Den här videon, filmad och hopklippt av Magnus Hoff från Nocout.se, med två av dom snabbare grupperna från passet den 14:e maj, är en perfekt instruktionsfilm för hur en intervall i belgisk kedja ska genomföras: tajta led, jämnt tempo och mjuka övergångar både fram och bak.

Vid 3:47 så ser ni hur Magnus snyggt lagt sig längst bak och återhämtar andan, samtidigt forstätter den belgsika kedjan att flyta perfekt. Strax senare är det näste manns tur och efter ytterligare ett tag går det evör i ett lagtempo, där den för dagen starkaste får ta förningen. Snyggt!

Belgisk kedja när den är som bäst.

Om ni undrar vem som sveper förbi på tempocykeln vid 1:07, så är det Hymeriten Hugo Forssell (ja, vi vet han kör för Maif Racing i år, men han är fortfarande one of our own). Vinnare av Swecup och bronsmedaljör på tempo-SM 2019 iförd den vackra Hymer-tröjan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *