Veckans rundor, v18-19

Veckans rundor, v18-19

OBS! Med anledning av att Region Östergötland inför personlig lockdown i regionen de närmsta två veckorna har vi beslutat att ställa in våra gemensamma träningar under perioden.

VIKTIGT Med anledning av Corona kommer vi att vara striktare för vilka som är välkomna på respektive pass. Bara Hymer-medlemmar är välkomna, bortsett från Mjärdevi-cyklingen där du som inte varit med förr kan köra ett par prova-på-rundor. Det är mycket viktigt att du läser dessa instruktioner innan ditt första pass.

Om du behöver snyta dig under ett pass, så ser du självklart till att vara längst bak med lämplig vindriktning innan du gör det (en regel som du kan minnas även efter pandemin).

Tisdag – Elitintrevaller

Vem: Tillsvidare endast öppen för tävlande cyklister i elit (dam och herr) samt senior eller motsvarande nivå med direkt inbjudan från ledaren. Detta pga rådande pandemi.
Startplats: Annonseras i respektive tävlingsgrupps forum
Tid: 17:30

Onsdag – Mjärdevi-cykling

Vem: Tillsvidare endast öppen för Hymer-medlemmar, samt för dig som vill prova på att cykla med oss (max två tillfällen, tidigare års prova-på räknas in. Detta pga rådande pandemi.
Startplats: I solen utanför Collegium i Mjärdevi
Tid: Samling 17:30 (Start absolut senast 17:40, men det kan vara tidigare)

Rundan
Distans: Inställt se ovan
Karta:

Gruppetton
Ledare: Jan Brugård
Fart: 27+

Mittenklungan
Kartläsare: Utses vid behov på plats
Fart: 30+

Ledarklungan
Kartläsare: Utses vid behov på plats
Fart: 33+

Farten i respektive grupp anpassas efter deltagarna så att alla kommer med, men snittfarten kan förväntas bli minst den angivna för respektive grupp.

Torsdag – Motionsintervaller

Vem: Tillsvidare endast öppen för Hymer-medlemmar. Detta pga rådande pandemi. Icke tvälande medlemmar har företräde till ledarledda grupper.
Startplats: Saab Arena
Tid: 17:30
Distans:
Runda: Inställt se ovan
Ledare:

Lördag – Egna rundor

På helgen är det trevligt att komma ut på längre rundor med fika – och då är det dumt att vi samlas för många på samma ställen. Därför avvaktar vi med organiserade distansturer tillsvidare. Vill du ut på en runda finns många förslag här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *