Veckans rundor, v29

Veckans rundor, v29

VIKTIGT Med anledning av Corona kommer vi att vara striktare för vilka som är välkomna på respektive pass. Bara Hymer-medlemmar är välkomna, bortsett från Mjärdevi-cyklingen där du som inte varit med förr kan köra ett par prova-på-rundor.

Om du behöver snyta dig under ett pass, så ser du självklart till att vara längst bak med lämplig vindriktning innan du gör det (en regel som du kan minnas även efter pandemin).

Tisdag – Elit-intrevaller

Vem: Tillsvidare endast öppen för tävlande cyklister i elit (dam och herr) samt senior eller motsvarande nivå med direkt inbjudan från ledaren. Detta pga rådande pandemi.
Startplats: Annonseras i respektive tävlingsgrupps forum
Tid: 17:30

Onsdag – Mjärdevi-cykling

Vem: Tillsvidare endast öppen för Hymer-medlemmar, samt för dig som vill prova på att cykla med oss (max två tillfällen, tidigare års prova-på räknas in. Detta pga rådande pandemi.
Startplats: I solen utanför Collegium i Mjärdevi
Tid: Samling 17:30 (Start absolut senast 17:40, men det kan vara tidigare)

Rundan
Distans:
Karta: inställd, åter nästa vecka

Gruppetton
Ledare:
Fart: 27+

Mittenklungan
Kartläsare: Utses på plats vid behov
Fart: 30+

Ledarklungan
Kartläsare: Utses på plats vid behov
Fart: 33+

Farten i respektive grupp anpassas efter deltagarna så att alla kommer med, men snittfarten kan förväntas bli minst den angivna för respektive grupp.

Torsdag – Motions-intervaller

Vem: Tillsvidare endast öppen för Hymer-medlemmar. Detta pga rådande pandemi. Icke tävlande medlemmar har företräde till ledarledda grupper.
Startplats: Saab Arena
Tid: 18:00
Distans: 59 km
Runda: Björkeberg – Västerlösa
Ledare: Johan Hagelin

Lördag – Egna rundor

På helgen är det trevligt att komma ut på längre rundor med fika – och då är det dumt att vi samlas för många på samma ställen. Därför avvaktar vi med organiserade distansturer tillsvidare. Varför inte passa på att köra lite Östgöta Fika Tours? Dessutom finns det många förslag på rundor här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *